Gulvafhøvling i Århus og omegn

Er dit gulv meget medtaget?

Hos Lykke Gulvbehandling kan vi hurtigt vurdere, hvorvidt man kan nøjes med en mellemslibning eller om det er nødvendigt med en fuld slibning, også kaldet gulvafhøvling. Fra vores bopæl i Egå, nær Aarhus, kører vi ud og udfører gulvafhøvling i hele Jylland. Dog har vi flest kunder i og omkring Aarhus og omegn, såsom Skanderborg og Silkeborg. Hvis dit gulv er meget medtaget, kan det blive nødvendigt med gulvafhøvling. Når man høvler et gulv sliber man ca. 0.5 til 2 mm af overfladen for at opnå det bedste resultat.

 

Behandlingsforløbet ved gulvafhøvling

Hvis dine gulvbrædder er ujævne og skæve, kan det blive nødvendigt for os at gå længere ned i gulvet, end vi ville gøre ved en almindelig slibning. Der foretages kun en ekstra slibning, såfremt dit gulv trænger til en ekstra kærlig hånd. Vi foretager en ekstra slibning for at rette op på de skader dit gulv måtte have erhvervet sig. Efter vi har slebet (høvlet) ca. 2 mm. af dit gulv af, vil vi efterfølgende udføre en finslibning for at forberede dit gulv til den behandling du ønsker. Til sidst efterbehandler vi gulvet efter dit ønske. Det kan eksempelvis ske med lak, olie, lud eller sæbe.

 

Er du i tvivl om dit gulv skal have en gulvafhøvling?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal have en mellemslibning, fuld slibning eller en gulvafhøvling, så kontakt os. Vi kan lynhurtigt finde ud af, hvilken behandlingsform dit gulv ville have bedst af. Du er meget velkommen til at kontakte os på 40 56 37 12 for at høre nærmere om priser på gulvafhøvling og en mere detaljeret beskrivelse af vores kvalitetsarbejde. Du kan også sende os en mail på an@lykkegulvbehandling.dk.

 

Læs mere omkring gulvafslibning.

 

Få et uforpligtende tilbud
Har dit gulv set bedre dage? Skriv dit telefonnummer her, og så ringer vi til dig hurtigst muligt!