Lægning af sildebensparket

Få sildebensparket hjemme hos dig

Et sildebensparket gulv giver et klassisk og smukt udtryk, og det forbindes ofte med slotte eller store herskabslejligheder. Hos Lykke Gulvbehandling ApS har vi masser af erfaring inden for gulvlægning, og vi står altid klar til at lægge et flot sildebensparket hjemme hos dig. Sildebensparket laves efter gamle traditioner, og er et gulv af høj kvalitet, så når først gulvet er lagt, kan det holde i helt op til 100 år.

 

Hos Lykke Gulvbehandling tilbyder vi altid professionel gulvlægning

Det er svært og kræver en stor portion af tålmodighed at lægge et sildebensparketgulv, da hver bredde skal lægge hver for sig. Men når du bestiller et sildebensparket hos os, så ordner vi hele arbejdet. Du skal blot sørge for, at underlaget er forholdsvist lige, og der må højest være +/- 2 mm per kvadratmeter. Hvis du ikke selv har tid til at fikse dette, så fikser vi det selvfølgelig også gerne imod ekstra tillæg på 450 kr./time.
Hos Lykke Gulvbehandling ApS laver vi sildebensparket i 500x70x22mm massiv eg, som skal slibes og behandles, når det er lagt. Derudover lægger vi også 500x70x14 lamelparket eg, hvor du kan spare på slibning og behandling, da gulvet allerede er slebet og behandlet med lak eller olie. Prisforskellen mellem de to typer gulve ligger i ekstraomkostningen til slibning og behandling af på massivt gulvet, hvor man ved valg af lamelparket kan spare denne omkostning. Men et massivt gulv holder mange flere år end lamelparket. Et massivt gulv kan slibes op til ca. 12 gange, mens et lamelparket gulv kan slibes op til 6 gange. uanset hvilket af de to, du vælger, så får du et godt og robust gulv, som vil holde i mange år fremafrettet. Når du har valgt, hvilket gulv, du ønsker, så bestiller vi alle materialerne, så vi har alt, hvad vi skal bruge. Det tager selvfølgelig lidt mere tid at lægge et sildebensparket end andre gulve, og hvor lang tid det præcist tager, er svært at sige, inden vi har set opgaven, da det afhænger af, hvor mange hjørner osv. der er.

 

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Hos os får du altid professionel service, og vi stræber efter at imødekomme vores kunders ønsker og skabe smukke gulve, som vil blive beundret mange år ud i fremtiden. Hvis du står og overvejer, om du skal have et sildebensparket hjemme hos dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på diverse spørgsmål, og vi afgiver også gerne et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: +45 40 56 37 12 eller sende en mail på: an@lykkegulvbehandling.dk.

Få et uforpligtende tilbud
Har dit gulv set bedre dage? Skriv dit telefonnummer her, og så ringer vi til dig hurtigst muligt!